رئیس شورای هماهنگی تشکل ها در گردهمایی سرآمدان صنعت احداث و انرژی مطرح کرد:
بخش خصوصی، شریک استراتژیک در حوزه های اقتصادی و اجتماعی
به گزارش دبیرخانه بیستمین سالگرد شورای هماهنگی تشکلهای مهندسی، صنفی و حرفهای کشور، مراسم سرآمدان صنعت احداث و انرژی با حضور فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی، سیدحمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه، علیرضا مقدس زاده اردبیلی رئیس شورای هماهنگی و بیش از 700 نفر از اعضای 18 تشکل زیر مجموعه این شورا روز دوشنبه 14 آبان ماه در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد.
علیرضا مقدسزاده اردبیلی به عنوان اولین سخنران این مراسم با ابراز درود به مدعوین حوزه احداث و انرژی به عنوان سربازان توسعه کشور که به مناسبت بیستمین سالگرد تشکلهای مهندسی، صنفی و حرفهای کشور گردهم آمدند، اظهار داشت: این شورا نماد وفاق و همدلی است و نهادی متعالی به نام نهاد تعامل بیست سال پیش به همت بزرگان این حوزه ایجاد شد.
وی افزود: در پاسخ به این سوال که در شرایطی فعلی چه انگیزهای برای برپایی این همایش بوده است، باید عنوان کنم که انگیزهای قویتر از امید و عشق به وطن وجود ندارد و ذات کار عمران و آبادانی است که ما را مصمم به ساخت خانه ما، ایران میکند و حضور پرشکوه شما عزیزان در این همایش اثبات این ادعا می باشد.
رئیس شورای هماهنگی تشکلهای مهندسی، صنفی و حرفهای کشور با بیان اینکه این اقدامات حاصل تاریخ پرافتخاری است که ما را علیرغم فرار و نشیبهای فراوان در نقشه دنیا استوار نگه داشته است، عنوان کرد: تشکلها به عنوان اجتماعی متفکر در حوزههای اجتماعی و اقتصادی میتوانند ترجمانی قوی میان بخش خصوصی و دولت باشند.
مقدسزاده اردبیلی سپس گفت: در تاریخ ایران سابقه تشکلها به بیش از ۲ هزار سال میرسد که از زمان هخامنشی شروع شده و اوج آن در زمان صفویان بود و این مسیر رفته رفته ادامه پیدا کرد تا بعد از انقلاب مشروطه در اولین قانون اساسی مصوب کشور به فصلی مهم تبدیل شد.
وی در مورد تشکیل شورا در بیست سال پیش توسط بزرگان این عرصه بیان کرد: نه تنها دو دهه تلاش خستگیناپذیر پیشکسوتان و آبادگران کشورمان را در مسیر سازندگی ارج مینهیم، بلکه با مرور چالشها به آیندهای روشن و پایدار برای ایران میاندیشیم؛ ایرانی که بیش از هر زمان دیگر با چالشهای فراوان همچون پیشبینیناپذیری اقتصاد و عدم قطعیت در بخشهای مختلف مواجه است.
مقدسزاده اردبیلی با اشاره به مشکلات موجود خاطرنشان کرد: این فضای رکود و پر از ابهام علاوه بر اینکه موجب تضعیف بنگاههای خصوصی کشور شده است، توان رقابتپذیری آنها را در صحنههای بینالمللی از بین برده است و ما به عنوان جامعه مهندسی مسئولیت بزرگ و خطیری در قبال ساختن ایران بر دوش داریم، آیندهای که به سهم خود با عزم راسخ و دانش دقیق ما بنا خواهد شد و باور داریم توسعه و پیشرفت واقعی تنها از مسیر توانمندسازی بخش خصوصی با دولتی پیشرو میگذرد.
وی اظهار داشت: شورای هماهنگی در راستای رسالت خود برای بهبود فضای کسب و کار صنعت احداث با رصد روندهای نوظهور به دنبال خلق ماندگاری، با تغییر رویکرد به توسعهگری است و این آمادگی را دارد که برای چالشهای پیشرو و ناترازی در حوزهها و بخشهای مختلف راهکارهای مناسبی به سهم خود ارائه دهد و این تغییر نقش جز با خلق فرصت مشق کردن و ایجاد بستر مناسب و پشتیبانی حاکمیت در شکلدهی ساختارها و تقویت و فرهنگ پذیرش بخش خصوصی به عنوان شریک استراتژیک در حوزه های اقتصادی و اجتماعی میسر نخواهد شد.
رئیس شورای هماهنگی تشکلهای مهندسی، صنفی و حرفهای کشور گفت: باید مسئولین و سیاستگذاران کشور باید تصمیم بسیار سخت ولی راهگشایی را بگیرند وگرنه برنامههای هفتم، هشتم و غیره هیچ فایدهای نخواهد داشت. برای همه دلسوزانی که در راستای سازندگی و سربلندی ایران عزیز تلاش میکنند استقامت، پایداری و توفیق روزافزون خواهان هستم و از ماهها تلاش و زحمات بی دریغ همکاران عزیزم در برگزاری این همایش تشکر و قدردانی میکنم.
دیدگاهها